Actueel

CORONA VIRUS UPDATE
 

Datum : 15 maart 2020

Onderwerp: Sluiting Nederlandse scholen

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Zoals u wellicht in media al heeft vernomen, sluiten per direct alle scholen in Nederland voor de periode van maandag 16 maart tot 6 april 2020.

Er is ons gevraagd een opvangmogelijkheid te organiseren voor de leerlingen waarvan beide ouders in de vitale functies werkzaam zijn en geen alternatieve opvang kunnen regelen. Hoe dit precies vorm gaat krijgen gaan we de komende dagen bepalen. U ontvangt samen met deze brief een aanmeldformulier voor deze opvangmogelijkheid. Wij verzoeken u dit morgen ingevuld te retourneren via de mail naar ict@biezenkamp.nl

Voor morgen (maandag 16-03-2020) geldt het volgende: Onze teams zijn op school. Bent u werkzaam in de benoemde vitale functies dan is uw kind morgen van harte welkom op school. Uiteraard wel onder de voorwaarde dat uw zoon of dochter geen verkoudheidsof griepverschijnselen heeft, zoals hoesten, keelpijn, koorts en neusverkoudheid. Gezien deze situatie neemt u afscheid van uw kind op het schoolplein.

Gedurende deze drie weken zullen wij ons uiterste best doen om passende educatieve activiteiten voor thuis klaar te zetten / aan te bieden. Wij gebruiken maandag 16 en dinsdag 17 maart om dit voor te bereiden. Op onze site kunt u onder kopje thuisonderwijs al een lijst met suggesties vinden. In het bijzonder wordt er een passend programma gemaakt voor onze leerlingen groep 8 richting de centrale eindtoets over vijf weken.

Heeft u vragen over deze maatregelen, dan kunt u contact opnemen met de directeur van de school van uw zoon/dochter.

Met vriendelijke groet,
Marthijn Manders
Directeur-bestuurder SPO Condor
 

   

 
Kalender
<
April
>
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo